SOBRE A FAZENDA
O sul Minas Gerais é a maior região produtora de café do mundo, onde se encontra o maior número de pés de café plantados por hectare. Sua elevada altitude e temperatura média anual favorecem a produção de cafés encorpados, com sabores ácidos levemente cítricos e com aromas frutados.
A história do CAFÉ C&M, nasceu com a convicção de que o café é mais que uma paixão nacional, ele faz parte de nossas vidas!
A Fazenda Salto, integrante do grupo agropecuária C&M, localizada no município de Varginha/MG, possui altitude, clima e fertilidade do solo ideais para o cultivo exclusivo do café Arábica. Nossas lavouras são das variedades: Catuaí Amarelo, Mundo Novo, Catucai Amarelo e Topázio.
O café C&M prepara produtos diferenciados através de um exigente controle de qualidade que vai desde a escolha da variedade genética dos grãos até a torrefação, produzindo assim, cafés de excelente qualidade, aliando responsabilidade sócio ambiental e sustentabilidade em todas as fases de produção. O nome C&M foi em homenagem aos dois filhos ( Caroline e Miguel), de Rodrigo Garcia, que pertencem a quarta geração da família Garcia.
ABOUT THE FARM
South Minas Gerais is the largest coffee producing region in the world, where the largest number of coffee stands planted per hectare is found. Its high altitude and average annual temperature favor the production of full-bodied coffees, with slightly citric acid flavors and fruity aromas.
The history of CAFÉ C & M was born with the conviction that coffee is much more than a national passion, it is part of our lives!
Fazenda Salto, a member of the agricultural group C & M, located in Varginha / MG, has altitude, climate, and soil fertility ideal for the exclusive cultivation of Arabica coffee. Adding our passion and quality standards, we can produce special coffees with our crops of some premium varieties as Catuaí Amarelo, Mundo Novo, Catucai Amarelo and Topázio.
C & M coffee company prepares distinguished products through a demanding high-quality control that ranges from choosing the genetic variety of grains to roasting, thus producing excellent quality coffees, combining social responsibility and sustainability in all stages of production. The name C & M was named after the two sons (Caroline and Miguel) of Rodrigo Garcia, who belongs to the fourth generation of the Garcia family.
MISSÃO
Fornecer aos nossos clientes produtos e atendimento especiais, com um criterioso padrão de qualidade e particularidades exclusivas, proporcionando a melhor experiência no sabor e aroma do legitimo café brasileiro. Fazer-se uma referência, tendo em vista a preferência e a satisfação dos seus consumidores.
MISSION
Provide our customers with special products and services, with a discerning standard of quality and unique features, providing the best experience in the flavor, and aroma of legitimate Brazilian coffee. To be a reference in coffee commercialization, given the preference and satisfaction of its consumers.
C&M exportation reserve line
It is the coffee for daily consumption, being elaborated with selected grains from the South region of Minas Gerais. These grains undergo a careful and rigorous quality control, guaranteeing an exceptional and outstanding flavor to the consumers’ palate.